Köszöntünk a Vándorház - Mobilház weblapján

Kezdd el Te is új életedet egy mobilház segítségével most!

Kezdődjék az utazás, találd meg álmaid otthonát!

Mobilházaink:

Hogyan lehet Önnek is mobilháza?

Víziónk

A Vándorház  – Mobilház célja olyan mobilházak építése, amelyek fenntarthatóak, modernek és családiasak. Célunk, hogy csökkenteni tudjuk az ügyfeleink költségeit, kiköltözhessenek a természetbe és könnyebbé tegyük a mindennapjaikat.

Az elmúlt évek fejlesztései után kijelenthetjük, hogy a piacon több szempontból is elsők vagyunk. A házaink teljes felszereltséggel, valamint a lehető legnagyobb felhasználható területtel rendelkeznek az elérhető mobilházak között, mindemellett teljesen modernizáltak. A piacon jelenleg egyetlen mobilház sem ad ilyen felszereltséget és kulcsrakész állapotot. Mobilházaink több évtized tapasztalatának és tervezésének eredményei. 

Vándorház Mobilház
Vándorház Mobilház

Ügyfeleink véleménye alapján

Vándorház mobilház

A Vándorházról

Mi a Vándorháznál úgy gondoljuk, hogy mindenki lehet kert – és nem csak – lakástulajdonos! Hisszük, hogy mindenkinek kijár a természet közelsége, a saját tér és a modern, igényes környezet még a jelenlegi piaci körülmények között is.

A mobilház koncepcióját ajánljuk mindenkinek, aki szeretné pénzéből kihozni a maximumot és egy olyan otthonba befektetni, ami kiskaput jelent egy jobb, szebb élet kezdetéhez!

Válassz modern, felszerelt mobilházainkból

…. ébredj minden reggel a természet hangjára, kiegyensúlyozottan, kipihenten. Teremts új jobb, nyugodtabb életet magadnak és családodnak!

2 szobás mobilház

1 szoba + terasz

1 Deluxe Méretű Szoba

*Minden kép illusztráció

10 Év GARANCIA

Minden mobilházra...

Hogyha a mobilház alapozása és karbantartása a szabályzatunknak megfelelően történt.

Kérdésed van?

Lépj velünk kapcsolatba!

06 (20) 590 1192

8:00 – 17:00 óra között

Cím 2310 Szigetszentmiklós, Lapály köz 4.

E-mail info@vandorhaz.hu