A Vándorház Mobilházairól

Rendkívüli befektetés

Választható felszereltség

Villámgyors

A MOBILHÁZ KONCEPCIÓJA

A piac alapos vizsgálata után fejlesztettük ki az általunk kínált mobilház koncepcióját 

Az elmúlt évek fejlesztései után kijelenthetjük, hogy a piacon több szempontból is elsők vagyunk. A házaink teljesen felszereltek, a lehető legnagyobb felhasználható területtel rendelkeznek, mindemellett modernizáltak. A piacon egyetlen mobilház sem ad ilyen felszereltséget és kulcsrakész állapotot. Több évnyi tapasztalat és tervezés eredménye alapján készülnek mobilházaink. 

Vándorház Mobilház
Vándorház Mobilház
*A kép illusztráció

Ügyfelünk története

Ügyfelünk olyan megoldást keresett, amivel könnyen és gazdaságosan ki tud költözni a belvárosi lakásából. Körbenézett a piacon, hogy mivel tudná elérni az általa vágyott eredményt. Sok üres telket, házat és építkezést megnézett, hogy mi lenne a lehető legjobb megoldás. Végül megtalálta cégünket és úgy döntött, hogy felkeres minket és megnézi az általunk kínált mobilházat.

Vándorház Mobilház
*A kép illusztráció

Az első pillantásra tudta, hogy ez kell neki. Leültünk vele és elmondtuk ajánlatunkat. Még aznap aláírtuk a szerződést és elkezdte keresni a megfelelő helyet az új mobilházához. 1 hónappal később, a mobilház telepítésének napján, azonnal beköltözött és egy új mobilház boldog lakója lett. 3 hónappal később írt nekünk arról, hogy mennyire élvezi és örül az új otthonának. Az ő szavait idézzük: “Csökkentek a költségeim, a természet közelében élhetek. Kevesebb a zajszennyezés és minden nap boldogan ébredek.”

Azt gondolta, hogy egy új házat csak évekig tartó spórolás árán szerezhet. A mobilház minden problémáját, a lehető legrövidebb idő alatt oldotta meg.

A mobilház előnyei

 • Teljesen felszerelt és modernizált
 • Szem előtt tartjuk az energiatakarékos kivitelt
 • Könnyen szállítható/ installálható
 • Akár többet is össze lehet szerelni (Puzzlehome)
 • Teljesen hőszigetelt (4 évszakos)
 • 3 féle választható verzió
 • Választható felszereltség
 • Piacon a legnagyobb méret
 • Modern belső kivitel
 • Minden beépített
 • A jelenlegi piaci körülmények között mobilházaink rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkeznek
Vándorház Mobilház
*A kép illusztráció

Hogyan lehet Neked is mobilházad?

1. lépés: Kérj árajánlatot webes felületünkön keresztül mindössze néhány perc alatt.

2. lépés: Személyes megtekintés

Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot néhány órán belül egy mobilház-prototípus személyes megtekintéséhez. Kollégánk a helyszínen bemutatja a mobilházat, annak választható felszereltségét és tájékoztat minden fontos részletről. 

3. lépés: Megrendelés véglegesítése

Akár a személyes megtekintés alatt, vagy akér később e-mailes formában, egy rövid űrlap segítségével összeválogathatod az általad megálmodott mobilház végleges elemeit.

4. lépés: Telek felmérése, árajánlat és szerződéskötés

I. Telek felmérése: A mobilház épségére és hosszú fenntarthatósáságra 10 év garanciát vállalunk akkor, ha az általad megvásárolt telken épülő alapozás a mi szabályrendszerünk szerint épül meg. Természetesen minden segítséget és tudásanyagot átadunk neked ehhez, továbbá a mobilház építése közben ingyenes felmérést is végzünk a helyszínen.

  • +1 További egyeztetés: amennyiben telekvásárlás előtt állsz, segítünk olyan telket választani, amely megfelel egy mobilház telepítéséhez.

II. Árajánlat + Szerződéskötés: Az általad összeválogatott mobilházról részletes árajánlatot küldünk, majd mindezt szerződésben rögzítjük.

5. A mobilház építése

A mobilház készülésének rövid ideje során folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot, akár a telekkel kapcsolatos kérdések, akár az építkezés folyamatával kapcsolatban. A mobilház elkészítése mindösszesen (min.) 2 hónapot vesz igénybe.

6. Átadás és utómunka

A mobilház elkészülése után gondoskodunk a kiszállításról egy előre megbeszélt időpontban, továbbá igény szerint szakembereink elvégzik a (kérés esetén) közüzemi bekötést és a teljes bebútorozást.

Most már láthatod, hogy mennyire olcsón és egyszerűen költözhetsz egy modern lakásba. A mobilház segítségével jobb körülményeket teremthetsz magadnak és családodnak.

Ne szalasszd el ezt a lehetőséget!

Hisszük, hogy a jelenlegi piaci körülmények között nem találsz ennél jobb ajánlatot.

Miért éri meg?

 • Az átlagos ingatlan árakhoz képest 50-60%-os megtakarítást jelent. Ezen felül teljesen új, teljesen felszerelt és modern, így Önt nem érik váratlan meglepetések, nincsenek rejtett költségek.
 • A szigetelés és a belső felszerelés felső kategóriás.
 • Örök parkoló hely az ingatlan előtt.

*Ez nem tartalmazza a szállítás, a telek és a mobilház-alap megépítésének díjait.

Most már láthatod, hogy mennyire olcsón és egyszerűen költözhetsz egy modern lakásba. A mobilház segítségével jobb körülményeket teremthetsz magadnak és családodnak.

Ne szalasszd el ezt a lehetőséget!

Hisszük, hogy a jelenlegi piaci körülmények között nem találsz ennél jobb ajánlatot.

10 Év GARANCIA

Minden mobilházra...

amennyiben a mobilház alapozása a szabályzatunknak megfelelően készült el.

További kérésed van a mobilházakkal kapcsolatban?

Tedd fel kérdéseid elérhetőségeink egyikén!

V A G Y

Keresd fel a Gyakori kérdések oldalunkat, ahol részletes választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre!